tirsdag 24. august 2010

weee forandring fryder.. sjekk her da :)Hvitt tak og greier.. ikke furu guuult! men hvitt!! wohoo.. sa jeg hvitt?

 bedre sent enn aldri ;)
Jeg tror jeg har hatet det gule taket i tja...6år.
Men nå er det endelig malt og det er så deilig :) taket kommer ikke og lander i hodet mitt lenger ;)
Eilene har også fått ny fin køyeseng og vi har laget sofa nede i stua av sengen hennes.
Ikke helt ferdig med det prosjektet enda, mangler litt teppe, stooor industri lampe og noe annet enn teppe på sittedelen.. men så langt er jeg superfornøyd :)OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

torsdag 19. august 2010

Jentene har fått roller blades.. eller rulleskøyter som det jo heter på norsk:)
Dadda har vært en tur innom og hadde de med. De er blitt riktig så flinke, mens jeg ser på med hjertet i halsen, og må innrømme at jeg synes det er skikkelig skummelt.
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

mandag 16. august 2010OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

torsdag 12. august 2010

Her en liten titt på samme familie som noen innlegg under, familiefotograferingen av de i familien vår ;) vi var en tur på standen og grillet og lekte i sanden også.
Det man ikke ser er at det blåste ganske heftig den dagen, vi snakker sand overalt.. tror jeg gikk og tygget sand et par timer etterpå jeg.


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

søndag 8. august 2010

Vi rømmer til Italia | en liten stundIkke helt :) men nesten.. Storesøster skulle avgårde på besøk så jeg og Malie dro til Tønsberg og ruslet på brygga.
Fikk kjøpt en is,og så gikk vi over broen til andre siden hvor det er en lekeplass vi har vært noen ganger på.

Jeg knipset bilder og Malie lekte, i dag var det faktisk skikkelig varmt så vi kjøpte is på en italiensk isbar.. og det var såååå godt, jeg mener skikkelig! godt. Kan ikke sammenlignes med isen på butikken altså.
Etter isen var spist ble det mer lek og mer bilder.
Så var det på tide å dra hjem igjen, men før vi gjorde det gikk vi bort og kjøpte enda en is og cola.. noen ganger må man skeie litt skikkelig ut. Forresten så var det Malie som hadde spanderbuksene på i dag, hun har fått ny lomme bok, og der var det både "lapper" og mynter spart. Så stas å betale med egne penger :)


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten @ PeekaBoo Myrbråten

lørdag 7. august 2010

Her om dagen hadde jeg denne familien til fotografering :) ..og de er også i familien vår.. så det var moro.. her er noen bilder til å begynne med.

mandag 2. august 2010

Nye hodeplaggJentene har fått seg hatt/caps og det måtte jo selvsagt foreviges :)  Sommerferien er over for denne gang og jobb, barnehage og skole kaller.