lørdag 25. september 2010

Malie fant ut på morgenen i dag at klærne jeg hadde lagt frem var ikke godkjent.
I dag var visst den perfekte dag for joggebukse med strutteskjørt over og ullgenser med tshorte over.. for hun skal nemlig til mimmi! ...og det var dette hun ville ha på seg i dag..... siden hun skulle til mimmi:)
Ønsker alle en super helg, og for min del dropper jeg strutteskjørtet i dag ;)


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten

onsdag 22. september 2010

Jeg har hatt litt problemer med mailen i et par uker nå, jeg syntes det var fryktelig stille derfra? så jeg fikk min o'stor data helt til å se på det for meg ( den var til deg Martin, om du noen gang sniker her inne:)) og jaggu var det ikke en helt bråte mail som følte seg litt forlatt. Innimellom var det også et par : test 14 fra Tanja mailer.. sånn for å virkelig se at de ikke kom frem. Det skal være fikset nå, og jeg har svart mange, men jeg er ikke 100% sikker på om jeg har fått med meg alt. Så hvis du har sendt meg mail, og syntes jeg har vært skikkelig treg med å svare, eller ikke svart i det hele tatt, så er dette grunnen:). Derfor: har du sendt meg mail og ikke fått svar, send meg en til:)

.. og mens dette har foregått har vi holdt på med helt andre ting, som å tegne med kritt, og sykle i gata. Malie er blitt skikkelig rå til å sykle og kjører i 8 tall på gata uten problemer. Hun ser stor ut, men er faktisk ikke fire år enda:)
Å tegne med kritt er skikkelig stas, men det er ikke så ofte de får lov ute i gata for enkelte kjører så utrolig fort her ( Hint: siv  & Tore................................. neida,haha  :):)

Så når jeg spurte om Malie kunne legge seg ned så Eilene kunne tegne rundt henne tok det litt overtalelse, for hun stolte ikke helt på at det kom til å gå bra, og jeg skjønner jo den, vi har jo brukt de første 3 årene til å forklare at man går på siden av veien..

mandag 20. september 2010

Ny Fb side... :)



Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også

.. og jeg blir veldig glad for alle som vil følge meg:)

lørdag 18. september 2010

Tur til foldvik familipark



Tidligere i sommer var vi en tur på foldvik familiepark, ungene storkoste seg, ridde på hest, kjørte tog..



onsdag 15. september 2010

Bubble...



Å blåse tyggegummi bobler er skikkelig morsomt, særlig når Malie også nå får det til :) Nå er det bare pappa som ikke klarer å blåse bobler altså... og jeg skal innrømme at det hender jeg kjøper 3 pakker hubba bubba, og så har vi det moro med å blåse så store bobler at de klistrer seg i hele ansiktet:)

mandag 13. september 2010

Vi skal skilles...



.. ikke jeg og min kjære mann altså ;) men PeekaBoo Myrbråten og PeekaBoo Carlsen går hvert til sitt.
Jeg ønsker Charlotte masse lykke til med sine prosjekter, og i samme slengen en "lykke til" til meg også :)

Det har vært en travel tid i det siste så det har ikke vært så mye action på bloggen de siste ukene, men nå begynner det å roe seg litt så nå kan det blogges litt igjen.

Endel nye ting har skjedd, og jeg kan med glede og stolthet ønske mine kunder som bestiller nyfødt fotografering velkommen til mitt nye naturlig lys studio på denne adressen:
Narverødveien 47,3113 Tønsberg


Jeg har splitter ny web side, det mangler litt der inne men jeg er jo litt stolt så nå viser jeg den frem :)

www.TanjaMyrbråten.no  
( eller www.TanjaMyrbraten.no)

og så må jeg jo vise frem en liten skjønnhet som har vært den første kunden i studioet mitt.. weee
14 dager og så skjønn så skjønn :)



 Jeg vet mamman venter spent på å se disse :)

OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten