søndag 30. mai 2010

Det var da ikke meningen at vi skulle bade ? eller...jeg tok med meg ungene på en kjøre tur i dag (søndag) for å finne noen fine steder å ta bilder.. og kjøpe is. IKKE for å bade.
Du vet, for å beholde husfreden på en kjedlig søndag :)
Vi satte oss i bilden og kjøre, og fant ut at vi kunne stoppe litt på stranda, kjøpe is, ta noen bilder og fortsette på "roadtrip`n" vår.


Vi kjøpte is, og jeg tok litt bilder mens de spist.. de prøvde ihvertfall, avbrutt av mine; se hit, kikk ned og så til siden, tettere sammen, ikke myse! stakkars barn :)
etter isen kikket vi litt til. Ungene koste seg skikkelig.

Så var det tid for litt vassing i vannet. Malie lurte fælt på om hun ikke kunne ta av buksa. Nei, sa jeg.. det er ikke nødvendig dere skal bare vasse litt.
HVA SKJEDDE etter jeg sa VASSE LITT?!
Eilene fikk satt rumpa i vannet ved et uhell... og da var løpet kjørt og det var nok bare å trykke gassen i bånn :) guri å de koste seg
.. og etter en stund dro vi hjem for da begynte det å bli kaldt :)


Så da kjørte vi hjem, foran satt jeg tørr og varm, bak satt to nakne litt kalde jenter med skjerf rundt halsen :).. skjerfene skulle jo være til de andre bildene vi skulle ta.. som ikke ble noe av i dag :)


OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten

1 kommentar:

Yvonne sa...

Hallo, I like your photos so much!
They are all stunning!
Have a nice day,
Yvonne