mandag 31. januar 2011

This is me..... & my homegirlVi har begynt :) Jeg & Ingrid var å tok bilder i går. Strålende sol, mye moro, kaldt og det var faktisk ikke så ille. Jeg mener, her snakker vi om at jeg må ha full instruksjon om hva jeg skal gjøre... for når kameraet kommer frem fryser jeg til og får et litt sånn nerdy utrykk. Du vet, åpner øynene og hever øynebryna. Som om det gjør øynene større liksom.. en får jo bare fryktelig masse rynker i panna haha, og ser litt smågal ut!

Men i dag gikk det ganske greit, det føltes ikke så ille  :) ikke sant Ingrid.. :)

Jeg er veldig fornøyd med bildene Ingrid tok av meg, superfornøyd, og det er sjelden! jeg liker bilder jeg er med på. Det er faktisk moro å ha fine bilder av seg selv.

Her er noen av meg
Her er Ingrid :)
OBS! Bildene skal ikke kopieres eller benyttes under noen omstendigheter uten tillatelse fra fotografen. © Tanja Myrbraten Fotograf Tanja Myrbråten

Promotér din side også

5 kommentarer:

Det verden trenger... sa...

Hei,
Så koselig med bilder av seg selv. Det er sant som du sier, er man glad i å ta bilder, blir det ofte ikke så mange bilder av en selv. De bildene var jo bare kjempelekre da! Flink fotograf og fin modell:-)
Må bare si at du tar utrolig fine bilder!

Ha en finfin dag!

Tina sa...

Kjempebilder, fargene i bildene dere tar er jo helt nydelige og du ser jo helt super ut! Misunner deg dine kunnskaper...

Klæm Tina

Bitteliten sa...

wow for noen vakre damer!! Syntes så absolutt dere gjør dere forran kameraet også jeg!!

Jeg er stor fan! Håper mageboeren kanskje får time til foto hos dere en dag ;)

Ha en flott dag!

Anniken Zahl sa...

Wow! Du passer jo absolute som modell!! Herlige bilder tar du ogsa! Fin sondag!!

Frk Dings sa...

Nydelige bilder!