mandag 22. juni 2009

På fototur med EileneI dag har jeg og Eilene vært på jerbanen igjen, og siden jeg har kjøpt nytt kamera så fikk hun låne det gamle, og hun er jo så flink, det ble til og med noen bra bilder av meg :) skikkelig koselig hadde vi det

5 kommentarer:

Hege sa...

Stemningsfullt bilde!

Og så gøy at eldste synes det er moro med bilder. Jeg håper også jeg klarer å smitte litt av min entusiasme over på sønnen min... :)

Legger deg til på blogglista mi jeg - hvis det er ok?

Dagrun sa...

Hun så nesten ut som om hun sniker seg avsted. Litt småskyldig liksom. Flott jente. Jeg har en straks 9-åring som gjerne vil låne speilrefleksen, hvilket han ikke får, men kompaktkameraet er ok da.

jess1 sa...

Så flotte dine bilder er ;o)

Jeg håper veldig at det blir ett canon 40 D på meg iløpet av uka, tror det skal bli en ny verden å leke seg med i sommer mot mitt 350 D, som jeg forøvrig er veldig fornøyd med. Men føler jeg gjerne vil litt videre nå.

Har meldt meg på fotokurs til høsten,så jeg blir kanskje like flink som deg en dag ;o)

Tina sa...

Nydelig bilde, hærlige farger!

disa sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲