tirsdag 30. juni 2009

Siste dag i barnehagen.. skolen nesteEn epoke er over, lille jenta er blitt stor og barnehage årene er over.
I dag gikk vi for siste gang opp alle trappene og bakken, for å starte en ny dag i barnehagen.
Vi skal aldri mer gå opp her i solskinn, regn eller snø.

Årene har gått så utrolig fort, og plutselig er dagen der da det hele er over, og blir erstattet av noe nytt.
En helt ny hverdag begynner både for Eilene og oss.
Det hender jeg sier til henne at hun ikke må bli så stor så fort, at hun fortsatt må huske på å "trenge mammaen sin litt" og da ler hun .. og jeg ler med.

Men hun blir større, og trenger oss mindre og på en annen måte en før.
Hun gleder seg til å begynne på skolen, og vi gleder oss med henne.
Jeg håper skolen blir like spennende og morsom som Eilene tror det blir, og at det vil fortsette sånn.. at hun like skolen og trives der i alle årene som kommer.4 kommentarer:

Kriztella sa...

Så flotte bilder av ei stor jente!
Det er litt vemodig det der, å plutselig ikke ha barnehagejente, men skolejente. Siste dagen i barnehagen - tenk nå er jenta blitt stor! Akkurat vært gjennom det selv, og vi gleder oss til høsten - i tillegg til at vi er spente.

Masse flotte bilder på bloggen din!!

Therese sa...

Så fine bilder du har fra siste dagen! Hadde med kamera jeg også, men det blei ingen blinkskudd. Kun til dokumentasjon:-) Plutselig var han skolegutt da han gikk ut av porten!

Anonym sa...

Og nå går det bare fortere og fortere. Den store lille jenta mi flyttet på hybel i går og begynner i 2. videregående i Tønsberg til høsten. Veldig vemodig! Hun var den siste som flytter hjemmefra, og livet blir nok annerledes for oss foreldre etter dette. Men det føles absolutt ikke lenge siden siste dag i barnehagen for oss heller.
Lykke til videre!
:o)

disa sa...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務